New method for electroporation of Lactobacillus species grown in high salt
We here describe a new method for electroporation of Lactobacillus species, obligately homofermentative and facultatively heterofermentative, based on the cell-wall weakening resulting from growth in high-salt media. For L. casei, optimum transformation efficiency of up to 105 transformants per micr...
Guardado en:
Autores principales: | Palomino, María Mercedes, Allievi, Mariana Claudia, Prado Acosta, Mariano, Ruzal, Sandra Mónica |
---|---|
Publicado: |
2010
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bibliotecadigital.exactas.uba.ar/collection/paper/document/paper_01677012_v83_n2_p164_Palomino http://hdl.handle.net/20.500.12110/paper_01677012_v83_n2_p164_Palomino |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
New method for electroporation of Lactobacillus species grown in high salt
por: Palomino, M.M., et al. -
Preservación de <i>Lactobacillus delbrueckii</i> subsp. <i>bulgaricus</i> y <i>Lactobacillus plantarum</i> en películas biodegradables de metilcelulosa
por: Romano, Nelson Gastón, et al.
Publicado: (2014) -
Lactic acid microorganisms and yeasts as a supplement in fattening rations for cuyes (Cavia porcellus) Ayacucho, Peru
por: Andía, V. A.; Universidad Nacional de San Cristóbal de Huamanga. Facultad de Ciencias Biológicas. Laboratorio de Microbiología Industrial y de Alimentos, et al.
Publicado: (2022) -
Bacteriófagos de Lactobacillus casei/paracasei. Caracterización y estudio de la fagorresistencia
por: Capra, María Luján
Publicado: (2009) -
Lactic acid bacteria growth promoters from Spirulina platensis
Publicado: (1998)