Physicochemical characterization and oxidative stability of microencapsulated edible sacha inchi seed oil by spray drying
Guardado en:
Autores principales: | Landoni, L., Alarcon, R., Vilca, L., Chasquibol, N., Pérez-Camino, M. C., Gallardo, G. |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
CSIC
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www-biblio.inti.gob.ar:80/gsdl/collect/inti/index/assoc/HASH017c/4b803f6a.dir/doc.pdf |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Physicochemical characterization and oxidative stability of microencapsulated edible sacha inchi seed oil by spray drying
por: Landoni, L., et al.
Publicado: (2020) -
Glyceridic and unsaponifiable components of microencapsulated Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L. and Plukenetia volubilis L.) edible oils
por: Chasquibol, Nancy A., et al.
Publicado: (2019) -
Glyceridic and unsaponifiable components of microencapsulated Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L. and Plukenetia volubilis L.) edible oils
por: Chasquibol, Nancy A., et al.
Publicado: (2019) -
Evaluación de la estabilidad del aceite de chía (Salvia hispanica L) microencapsulado sometido a condiciones aceleradas de oxidación
por: Curti, M.I., et al.
Publicado: (2023) -
Anthocyanin content and storage stability of spray/freeze drying microencapsulated anthocyanins from berries : a review
por: Baeza, Rosa, et al.
Publicado: (2022)