Virtual reality as a gastronomic experience in the time of covid-19.
Guardado en:
Autores principales: | Márcio F Catapan, Fuad Pumarejo, Lucas G. Almeida |
---|---|
Publicado: |
Facultad de Arquitectura, Diseño y Urbanismo. Universidad de Buenos Aires
|
Acceso en línea: | https://publicacionescientificas.fadu.uba.ar/index.php/ReLaFD/article/download/2006/2385 http://repositoriouba.sisbi.uba.ar/gsdl/cgi-bin/library.cgi?a=d&c=relafd&d=2021_2-16_htm |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Post COVID-19 Cognitive disorders: Virtual Reality and Augmented Reality as mental
healthcare tools
por: Alvarado, Yoselie, et al.
Publicado: (2021) -
Immersive virtual reality for learning experiences
por: Gómez, Leticia Irene
Publicado: (2020) -
Application of virtual reality in a learning experience
por: Obrist Bertrand, Víctor Udo, et al.
Publicado: (2015) -
Application of virtual reality in a learning experience
por: Obrist Bertrand, Víctor Udo, et al.
Publicado: (2015) -
Tampopo: a filmic-gastronomic analysis
por: Santana González, José Javier, et al.
Publicado: (2020)