Participación en la garantía de alimentos sanos: verduras en procesos de transición agroecológica en el gran La Plata
The horticultural belt of La Plata, Buenos Aires, Argentina constitutes the pole of vegetable production for fresh consumption, the most important nationwide in terms of quantity produced and productivity achieved. This production supplies the Central Market of Buenos Aires, wholesale markets in the...
Guardado en:
Autores principales: | Bravo, Maria Laura, Álvarez, Ana |
---|---|
Formato: | Artículo revista |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Universidad Nacional del Litoral
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bibliotecavirtual.unl.edu.ar/publicaciones/index.php/Extension/article/view/10463 |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Historical reconstruction as a diagnostic tool: knowledge and feelings from a communication approach
por: Mena García, Priscilla, et al.
Publicado: (2022) -
Free Chair of Indigenous Peoples: 10 years of intercultural relations with communities do Tucumán, Argentina
por: Sulca, Olga Liliana, et al.
Publicado: (2019) -
Frutas y verduras en el desarrollo de nuevos alimentos funcionales.
por: Alzamora, Stella Maris -
Promoção da saúde ambiental com crianças nas escolas de Córdoba: mapeamento coletivo como ferramenta participativa
por: Eandi, Mariana Andrea, et al.
Publicado: (2021) -
Infancias diversas: construcción colectiva de modos de acompañamiento y comunicación en tiempos de COVID–19
por: D’Angelo, Marcela, et al.
Publicado: (2022)