Dental Enamel Microstructure Exposed to Non-Alcoholic Beverages In Vitro
The dental enamel demineralization phenomena by acids produce a tissue deterioration that expressed as erosion or caries lesions. These are not nutritional diseases, but related to diet and its chemical effects on teeth. Erosion is the result of cumulative exposure to acids in times greater than 30...
Guardado en:
Autores principales: | Tanevitch, Andrea Matilde, Abal, Adrián Alejandro, Lazo, Gabriel Eduardo, Gigena, Cintia, Ingeniero, María José, Barceló, Andrés, Barrasa, Emanuel, Ogas, Cintia Soledad |
---|---|
Formato: | Articulo Comunicacion |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/110135 |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Mechanical alterations of dental enamel produced by a flavored drink : In vitro
por: Abal, Adrián Alejandro, et al.
Publicado: (2017) -
Caracterización química del esmalte dental desmineralizado por una bebida sin alcohol
por: Lazo, Gabriel Eduardo, et al.
Publicado: (2018) -
Treatment of Demineralized Dental Enamel with Sesame Seeds
por: Tanevitch, Andrea Matilde, et al.
Publicado: (2020) -
Exposición del esmalte a bebidas sin alcohol: micro estructura
por: Barrasa, Emanuel, et al.
Publicado: (2019) -
Metodología de aplicación de bebidas azucaradas sobre esmalte dental
por: Lazo, Gabriel Eduardo, et al.
Publicado: (2020)