Proximate composition and seed lipid components of kabuli-type chickpea (Cicer arietinum L.) from Argentina
Chickpea is an important pulse crop with a wide range of potential nutritional benefits because of its chemical composition. The purpose of the current work was to provide the chemical composition of “kabuli”-type chickpea (Cicer arietinum L.) developed in Argentina for nutritional purpose. Protein,...
Guardado en:
Autores principales: | Marioli Nobile, Carla Georgina, Carreras, Julia Juana del Carmen, Grosso, Nelson Rubén, Inga, Marcela, Silva, Mercedes Pilar, Aguilar, Roxana, Allende, María José, Badini, Raúl, Martínez, María José |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/11086/24713 http://dx.doi.org/10.4236/as.2013.412099 |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Comparación de determinación de humedad en garbanzo (Cicer arietinum L.) por método de estufa y a trevés de instrumentos de determinación electrónicos
por: Raspo, Ezequiel Roberto
Publicado: (2015) -
Sort communication. Genotype × environment interaction analysis in two chickpea RIL populations
por: Carreras, Julia Juana del Carmen, et al.
Publicado: (2022) -
Foliar symptoms of nutrient disorders in chickpea [cicer arietinum]
por: Smith, Frank William
Publicado: (1983) -
Ciclo de la Rabia o Tizón del Garbanzo (Cicer arietinum L.)
por: Rollhaiser, Ignacio Nahuel, et al.
Publicado: (2019) -
Efecto de la aplicación de desecantes sobre la calidad de semillas de garbanzo (Cicer arietinum L.)
por: Baricco, Juan Ignacio
Publicado: (2015)