The chemical composition and nutritive value of potatoes

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Whalley, M.E
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Ottawa : National Research Council of Canada, 1935
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 00846nam a22002894i 4500
001 LIB008644
003 AR-BlMDP
005 20220713152518.0
008 211117s1935 cc f 000 0 eng d
040 |a AR-BlMDP  |b spa  |c AR-BlMDP  |e rda 
041 0 |a eng 
044 |a cc  |c CA 
100 1 |a Whalley, M.E.  |9 13488 
245 1 4 |a The chemical composition and nutritive value of potatoes 
264 1 |a Ottawa :  |b National Research Council of Canada,  |c 1935 
300 |a 81 páginas 
336 |a texto  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a 1 ej. Estantería Abierta 
541 |f EEAB  |3 Libro 
650 7 |a Composicion química  |2 LEMB  |9 4842 
650 7 |a Papa  |2 LEMB  |9 516 
650 7 |a Valor nutritivo  |2 LEMB  |9 322 
942 |c BK  |2 udc 
945 |a LyF  |d 2019-09-25 
999 |c 8644  |d 8644