Quality indices changes in petioles of celery (Apium graveolens L.) harvested in different physiological stages.

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Yommi, A.
Otros Autores: Carrozzi, L., Di Gerónimo, N., Goñi, G., Quillehauquy, V., Roura, S.
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01312naa a22003854i 4500
001 I-DOC004298
003 AR-BlMDP
005 20240507172121.0
008 240507s2012 xx a f 2 100 0 eng d
040 |a AR-BlMDP  |b spa  |c AR-BlMDP  |e rda 
041 0 |a eng 
044 |a xx 
100 1 |a Yommi, A.  |u UIB, depto.AG  |9 13324 
245 1 0 |a Quality indices changes in petioles of celery (Apium graveolens L.) harvested in different physiological stages. 
300 |a páginas no.934vol2:1213-1218 
336 |a texto  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a International Horticultural Congress on Science and Horticulture for People. 28 Lisboa PT, 2010 22-27 aug. 
521 |a Material de investigación 
650 4 |a CULTIVO  |9 1126 
650 4 |a DESARROLLO  |9 2703 
650 4 |a ENVEJECIMIENTO  |9 16104 
650 4 |a FENOLOGIA  |9 4088 
650 4 |a MADUREZ  |9 16560 
650 4 |a TEXTURA  |9 10600 
700 1 |a Carrozzi, L.  |9 19384 
700 1 |a Di Gerónimo, N.  |9 24388 
700 1 |a Goñi, G.  |9 28466 
700 1 |a Quillehauquy, V.  |9 15064 
700 1 |a Roura, S.  |9 23984 
773 0 |t Acta Horticulturae  |g no.934 vol 2:1213-1218  |x 0567-7572 
942 |c AN  |2 udc 
945 |a 1  |d Pablo López Liotti  |b Pablo López Liotti  |c 1 
999 |c 24812  |d 24812