Digestion and fermentation of fresh alfalfa as affected by season and level of intake in steers fed indoors.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Pavan, E.
Autor Corporativo: ASAS. American Society of Animal Science
Otros Autores: Elizalde, J.C, Santini, F.J
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01133naa a22003374i 4500
001 I-DOC002470
003 AR-BlMDP
005 20240507170721.0
008 240507s2002 xxua f 2 100 0 eng d
040 |a AR-BlMDP  |b spa  |c AR-BlMDP  |e rda 
041 0 |a eng 
044 |a xxu 
084 |a L51 
100 1 |a Pavan, E.  |u UIB, depto.PA  |9 14036 
245 1 0 |a Digestion and fermentation of fresh alfalfa as affected by season and level of intake in steers fed indoors. 
300 |a página 85Suppl.1:334. 
336 |a texto  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Annual Meeting ADSA/ASAS/CSAS. (Resúmenes) Québec CA, 2002 jul 21-25. 
521 |a Material de investigación 
650 4 |a ALFALFA  |9 288 
650 4 |a DIGESTION  |9 1593 
650 4 |a GANADO BOVINO  |9 309 
700 1 |a Elizalde, J.C.  |9 14472 
700 1 |a Santini, F.J.  |9 13872 
710 2 |a ASAS. American Society of Animal Science  |9 23115 
773 0 |t Journal of Animal Science  |g 85 Supl.1:334. 
942 |c AN  |2 udc 
945 |a 1  |d Pablo López Liotti  |b Pablo López Liotti  |c 1 
999 |c 22984  |d 22984