Increasing conjugated linoleic acid content in milk and cheese after supplementing a blend of crude soybean oil sediment combined with fish oil to grazing dairy cows.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Gagliostro, G.A
Otros Autores: Antonacci, L.E, Frossasco, V., Pérez, C.D, Rossetti, L., Tassone, M., Terreno, F., Ugartemendia, A.
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
Acceso en línea:Descargar pdf
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
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100 1 |a Gagliostro, G.A.  |9 14337 
245 1 0 |a Increasing conjugated linoleic acid content in milk and cheese after supplementing a blend of crude soybean oil sediment combined with fish oil to grazing dairy cows. 
300 |a páginas 468-492 :  |b ilustraciones, datos numéricos 
504 |a Incluye citas bibliográficas:  |b 50 referencias 
521 |a Material de investigación 
650 4 |a ACEITE DE SOJA  |9 16055 
650 4 |a ACEITES DE PESCADO  |9 25623 
650 4 |a ACIDO LINOLEICO  |9 15989 
650 4 |a LECHE  |9 2294 
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650 4 |a VACAS LECHERAS  |9 6724 
700 1 |a Antonacci, L.E.  |9 16109 
700 1 |a Frossasco, V.  |9 25624 
700 1 |a Pérez, C.D.  |9 25618 
700 1 |a Rossetti, L.  |9 25619 
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700 1 |a Ugartemendia, A.  |9 25629 
773 0 |t Open Journal of Animal Sciences  |g vol.10 (2020), p.468-492  |x 2161-7627 (Online)2161-7597 
856 4 0 |u http://biblio6.mdp.edu.ar/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=afcbe9985fc53f52930b8489e573a4a4  |y Descargar pdf 
942 |c AN  |2 udc 
945 |d José Luis Cífala  |b Pablo López Liotti  |c 4 
999 |c 19683  |d 19683