Food additives to extend shelf life /
Antioxidants for fats and oils - Meat products - Fish products - Eggs and egg products - Dairy products - Bread softeners and mold inhibitors - Baked goods and cereal products - Fresh fruits and vegetables - Vitamins and natural colors - Salt, beverages and flavors - All-purpuse preservatives and an...
Guardado en:
Autor principal: | Pintauro, Nicholas D. |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
New Jersey :
Noyes Data.
|
Materias: | |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
Elaboración y conservación de frutas y hortalizas / procedimientos para el hogar y para pequeños emprendimientos comerciales.
por: De Michelis, Antonio
Publicado: (2006) -
Diseño de equipos para la congelación de alimentos /
por: De Michelis, Antonio
Publicado: (1999) -
Muchos métodos, un mismo objetivo.
por: Domínguez, Laura -
Muchos métodos, un mismo objetivo.
por: Tirri, María Laura -
Edible coatings and films to provide food quality.
por: Krochta, John M.
Publicado: (1994)