Analytical methods for food additives
Guardado en:
Autor principal: | Wood, Roger |
---|---|
Otros Autores: | Foster, Lucy, Damant, Andrew, Key, Pauline |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Cambridge : Boca Raton
Woodhead ; CRC
2004
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9781855737228500013 |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
Analytical methods for food additives
por: Wood, Roger
Publicado: (2004) -
Methods of analysis of food components and additives
por: Ötles, Semih
Publicado: (2005) -
Methods of analysis of food components and additives
por: Ötles, Semih
Publicado: (2005) -
Recent developments in food analysis
por: Baltes, W.
Publicado: (1982) -
Recent developments in food analysis
por: Baltes, W.
Publicado: (1982)