Stale bread loss as a problem of the baking industry

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Davis, Joseph Stancliffe
Otros Autores: Eldred, Wilfred
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Stanford Food Research Institute, Stanford University c1923
Colección:Publication / Stanford University. Food Research Institute
Materias:
PAN
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01757nam a2200601 a 4500
001 BIBUN011425
008 051017s 1923xxu||||| |||| 00| 0 eng d
100 1 |a Davis, Joseph Stancliffe  |9 13839 
700 1 |a Eldred, Wilfred  |9 18584 
245 0 0 |a Stale bread loss as a problem of the baking industry 
260 |a Stanford  |b Food Research Institute, Stanford University  |c c1923 
300 |a 71 p. 
490 0 |a Publication / Stanford University. Food Research Institute  |v 1 
650 0 |a PAN  |9 9151 
650 0 |a INDUSTRIA PANADERA  |9 12981 
650 0 |a PANIFICACION  |9 12982 
650 0 |9 412  |a ESTADOS UNIDOS DE AMERICA 
650 0 |a LEGISLACION ALIMENTARIA  |9 7057 
901 |a 011964 
902 |a m 
903 |a 20051017 
904 |a OK 
905 |a m 
906 |a s 
907 |a TEXTO 
908 |a IMPRESO 
912 |a 1 
924 |a Stale bread loss as a problem of the baking industry  |t Stale bread loss as a problem of the baking industry 
928 |a Davis  |b Joseph Stancliffe 
928 |a Eldred  |b Wilfred 
936 |t Publication 
939 |l Stanford  |n Stanford University. Food Research Institute  |p US 
945 |a c1923 
948 |a US 
950 |a en 
965 |a PAN 
965 |a INDUSTRIA PANADERA 
965 |a PANIFICACION 
965 |a ESTADOS UNIDOS DE AMERICA 
965 |a LEGISLACION ALIMENTARIA 
976 |a AAG 
977 |a 014824 
984 |a 1 ej. 
985 |a PRE14 
987 |a AGROVOC 
917 |a VB 
947 |e Food Research Institute, Stanford University  |l Stanford 
915 |e 71 p. 
975 |c 664  |l DAV  |z c1923 
942 0 0 |c LIBRO14D 
999 |c 9200  |d 9200 
090 |a 664 DAV 
830 |a Publication / Stanford University. Food Research Institute  |9 64660