Textbook of meat inspection including the inspection of rabbits, poultry and fish

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Thornton, Horace
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: London Baillière, Tindall and Cox 1952
Edición:2nd. ed.
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01394nam a2200529 a 4500
001 BIBUN011083
008 050929s1952 xxk||||| |||| 00| 0 eng d
100 1 |a Thornton, Horace  |9 18096 
245 0 0 |a Textbook of meat inspection  |b including the inspection of rabbits, poultry and fish 
250 |a 2nd. ed. 
260 |a London  |b Baillière, Tindall and Cox  |c 1952 
300 |a 646 p.  |b il. 
650 0 |a CARNE  |9 1827 
650 0 |a INSPECCION DE LA CARNE  |9 9785 
650 0 |a PESCADO  |9 14857 
650 0 |a CARNE DE AVES  |9 2409 
650 0 |a CARNE DE CONEJO  |9 10895 
901 |a 011619 
902 |a m 
903 |a 20050929 
904 |a OK 
905 |a m 
907 |a TEXTO 
908 |a IMPRESO 
924 |a Textbook of meat inspection  |s including the inspection of rabbits, poultry and fish  |t Textbook of meat inspection 
928 |a Thornton  |b Horace 
944 |a 2nd. ed. 
945 |a 1952 
948 |a GB 
950 |a en 
965 |a CARNE 
965 |a INSPECCION DE LA CARNE 
965 |a PESCADO 
965 |a CARNE DE AVES 
965 |a CARNE DE CONEJO 
976 |a AAG 
977 |a 014500 
984 |a 1 ej. 
985 |a PRE14 
987 |a AGROVOC 
917 |a VB 
947 |e Baillière, Tindall and Cox  |l London 
915 |e 646 p.  |i il. 
975 |c 637.5  |l THO  |z 1952 
942 0 0 |c LIBRO14D 
999 |c 8906  |d 8906 
090 |a 637.5 THO