LEADER 02842nam a2200889 a 4500
001 BIBUN030847
008 150406s ag ||||| |||| 00| 0 eng d
020 |a 9789251076507 
710 2 |9 376  |a Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación 
245 0 0 |a Good agricultural practices for greenhouse vegetable crops  |b principles for Mediterranean climate areas 
260 |a Roma  |b FAO 
300 |a 640 p.  |b grafs., tbls., fot. 
490 0 |a Fao plant production and protection paper  |v 217 
650 0 |a METODOS DE CULTIVO  |9 1107 
650 0 |a ZONA MEDITERRANEA  |9 8919 
650 0 |a LOCALIZACION DE LA PRODUCCION  |9 5094 
650 0 |a MATERIAL ORGANICO DE COBERTURA  |9 22835 
650 0 |a FUENTE DE ENERGIA  |9 175 
650 0 |a FACTORES CLIMATICOS  |9 966 
650 0 |a ELECCION DE ESPECIES  |9 16628 
650 0 |a BIODIVERSIDAD  |9 5137 
650 0 |a RIEGO  |9 1401 
650 0 |a USO DEL AGUA  |9 5064 
650 0 |a HORTICULTURA  |9 72 
650 0 |a FERTILIDAD DEL SUELO  |9 88 
650 0 |a ABONOS  |9 585 
650 0 |a CONTROL DE PLAGAS  |9 70 
650 0 |a HIGIENE DE LOS ALIMENTOS  |9 9645 
650 0 |a COSECHA  |9 3400 
856 |i En internet: http://www.fao.org/docrep/018/i3284e/i3284e.pdf  |u http://www.fao.org/docrep/018/i3284e/i3284e.pdf 
901 |a 32111 
902 |a me 
903 |a 20150406 
903 |a 20150406 
903 |a 20150406 
903 |a 20150410 
904 |a N 
904 |a OK 
905 |a m 
906 |a s 
907 |a TEXTO 
908 |a EN LINEA 
910 |a 978-92-5-107650-7 
912 |a 217 
924 |a Good agricultural practices for greenhouse vegetable crops  |s principles for Mediterranean climate areas  |t Good agricultural practices for greenhouse vegetable crops 
929 |l Roma  |n Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación  |p IT  |s FAO 
936 |t Fao plant production and protection paper 
948 |a IT 
950 |a en 
965 |a METODOS DE CULTIVO 
965 |a ZONA MEDITERRANEA 
965 |a LOCALIZACION DE LA PRODUCCION 
965 |a MATERIAL ORGANICO DE COBERTURA 
965 |a FUENTE DE ENERGIA 
965 |a FACTORES CLIMATICOS 
965 |a ELECCION DE ESPECIES 
965 |a BIODIVERSIDAD 
965 |a RIEGO 
965 |a USO DEL AGUA 
965 |a HORTICULTURA 
965 |a FERTILIDAD DEL SUELO 
965 |a ABONOS 
965 |a CONTROL DE PLAGAS 
965 |a HIGIENE DE LOS ALIMENTOS 
965 |a COSECHA 
976 |a AAG 
987 |a AGROVOC 
900 |a http://www.fao.org/docrep/018/i3284e/i3284e.pdf 
917 |a BP 
917 |a BP 
917 |a BP 
917 |a BP 
947 |e FAO  |l Roma 
915 |e 640 p.  |i grafs., tbls., fot. 
942 0 0 |c ENLINEA 
999 |c 22044  |d 22044 
830 |a Fao plant production and protection paper  |9 65758