Milk and milk products calf rennet and adult bovine rennet : determination by chromatography of chymosin and bovine pepsin contents

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: International Organization for Standardization, International Dairy Federation
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Geneva : Brussels ISO ; IDF 2012
Colección:International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 02424nam a2200781 a 4500
001 BIBUN029140
003 AR-BaUFA
005 20190313142246.0
008 130911s2012 sz ||||| |||| 00| 0 eng d
999 |c 20845  |d 20845 
090 |a C 2144  
110 2 |a International Organization for Standardization  |9 14835 
110 2 |a International Dairy Federation  |9 7024 
245 0 0 |a Milk and milk products  |b calf rennet and adult bovine rennet : determination by chromatography of chymosin and bovine pepsin contents 
246 0 0 |a Lait et produits laitiersprésure de veau et coagulant issu de bovin adulte  |b détermination des teneurs en chymosine et en pepsine bovine par chromatographie 
260 |a Geneva : Brussels  |b ISO ; IDF  |c 2012 
300 |a 19 p.  |b tbls. 
490 0 |a International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE 
650 0 |a PRODUCTOS LACTEOS  |2 agrovoc  |9 138 
650 0 |a NORMAS  |2 Agrovoc  |9 4892 
650 0 |a INOCUIDAD ALIMENTARIA  |2 Agrovoc  |9 7811 
650 0 |a CONTROL DE CALIDAD  |2 Agrovoc  |9 1169 
650 0 |a TECNICAS ANALITICAS  |2 Agrovoc  |9 240 
650 0 |a METODOS  |2 Agrovoc  |9 212 
650 0 |a CUAJO  |2 Agrovoc  |9 34752 
650 0 |a ADITIVOS  |2 Agrovoc  |9 10432 
830 |a International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE  |9 64185 
942 0 0 |c LIBRO14D 
976 |a AAG 
976 |a AAG 
901 |a 30357 
902 |a m 
903 |a 20130911 
903 |a 20130911 
903 |a 20130911 
903 |a 20130911 
903 |a 20130924 
903 |a 20130924 
904 |a OK 
904 |a N 
904 |a CO 
905 |a m 
906 |a s 
907 |a TEXTO 
908 |a IMPRESO 
914 |a ISO 15163 
914 |a IDF 110 
917 |a BP 
917 |a BP 
917 |a BP 
917 |a BP 
917 |a BP 
917 |a BP 
924 |a Milk and milk products 
924 |a Lait et produits laitiers 
945 |a 2012 
948 |a CH 
950 |a en 
965 |a PRODUCTOS LACTEOS 
965 |a NORMAS 
965 |a INOCUIDAD ALIMENTARIA 
965 |a CONTROL DE CALIDAD 
965 |a TECNICAS ANALITICAS 
965 |a METODOS 
965 |a CUAJO 
965 |a ADITIVOS 
977 |a 027693 
985 |a PRE14