The nutrition handbook for food processors
Autor principal: | Henry, C. J. K. (ed.) |
---|---|
Otros Autores: | Chapman, C. (ed.) |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Cambridge : Boca Raton
Woodhead ; CRC
2002
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.sciencedirect.com/science/book/9781855734647 |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
The nutrition handbook for food processors
por: Henry, C. J. K.
Publicado: (2002) -
Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals
por: Hurst, W. Jeffrey
Publicado: (2002) -
Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals
por: Hurst, W. Jeffrey
Publicado: (2002) -
Phytochemical functional foods
por: Johnson, Ian R.
Publicado: (2003) -
Phytochemical functional foods
por: Johnson, Ian R.
Publicado: (2003)