Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Hurst, W. Jeffrey (ed.)
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Boca Raton CRC 2002
Colección:Functional Foods and Nutraceuticals
Materias:
Acceso en línea:http://dx.doi.org/10.1201/9781420014679
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01855nam a2200613 a 4500
001 BIBUN013024
008 060230s2002 xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 |a 9781420014679 
100 1 |a Hurst, W. Jeffrey   |e ed.  |9 20419 
245 0 0 |a Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals 
260 |a Boca Raton  |b CRC  |c 2002 
300 |a 388 p. 
490 0 |a Functional Foods and Nutraceuticals 
500 |a Libro incluído en la suscripción a FOODnetBASE/Woodhead 
650 0 |a ALIMENTOS SANOS  |9 5517 
650 0 |a TECNICAS ANALITICAS  |9 240 
650 0 |a FITOESTROGENOS  |9 19783 
650 0 |a FLAVONOIDES  |9 3977 
650 0 |a PROPIEDADES MEDICINALES  |9 3398 
856 |i En internet: http://dx.doi.org/10.1201/9781420014679  |u http://dx.doi.org/10.1201/9781420014679 
901 |a 013614 
902 |a me 
903 |a 20060230 
903 |a 20140613 
904 |a OK 
904 |a N 
905 |a m 
906 |a s 
907 |a TEXTO 
908 |a EN LINEA 
910 |a 978-1-4200-1467-9 
924 |a Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals  |t Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals 
928 |a Hurst  |b W. Jeffrey  |f ed. 
936 |t Functional Foods and Nutraceuticals 
939 |a Mazza  |b G. 
945 |a 2002 
948 |a US 
950 |a en 
959 |a Libro incluído en la suscripción a FOODnetBASE/Woodhead 
965 |a ALIMENTOS SANOS 
965 |a TECNICAS ANALITICAS 
965 |a FITOESTROGENOS 
965 |a FLAVONOIDES 
965 |a PROPIEDADES MEDICINALES 
976 |a AAG 
987 |a AGROVOC 
900 |a http://dx.doi.org/10.1201/9781420014679 
917 |a OS 
917 |a BP 
947 |e CRC  |l Boca Raton 
915 |e 388 p. 
942 0 0 |c ENLINEA 
999 |c 10405  |d 10405 
830 |a Functional Foods and Nutraceuticals  |9 64895