The essential oil of Curcuma aromatica salisb
Curcuma aromatica Salisb. volatiles were examined by a combination of GC, GC‐MS, Co‐GC, CC, TLC and HPLC techniques. Out of the 45 constituents separated by GC, 32 were identified, the most notable being germacrene‐D, curzerene, germacrone, curzerenone, xanthorrhizol, curcuphenol and hydroxyisogerma...
Guardado en:
Autores principales: | Catálan, C.A.N., Bardon, A., Retamar, J.A., Gros, E.G., Verghese, J., Joy, M.T. |
---|---|
Formato: | JOUR |
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/20.500.12110/paper_08825734_v4_n1_p25_Catalan |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
The essential oil of Curcuma aromatica salisb
por: Gros, Eduardo Gervasio
Publicado: (1989) -
The essential oil of Curcuma aromatica salisb
por: Catálan, C.A.N
Publicado: (1989) -
Impregnation of Chitosan Microspheres with the Natural Dye Curcuma
por: Parize, Alexandre L., et al.
Publicado: (2009) -
“Cúrcuma fresca: composición química-nutricional, utilización en producto de panificación y valoración sensorial”
por: Abad, Romina del Carmen, et al.
Publicado: (2021) -
“Cúrcuma fresca: composición química-nutricional, utilización en producto de panificación y valoración sensorial”
por: Abad, Romina del Carmen, et al.
Publicado: (2021)