Effects of lecithin on cholesterol digestibility in the prawn, Artemesia longinaris (Crustacea, Penaeidae)
Cholesterol and dietary phospholipids are important to the growth and survival of crustaceans. Soy lecithin enhances cholesterol solubilization while phosphatidylcholine transfers cholesterol from the hepatopancreas to the hemolymph. To study the influence of dietary lecithin on digestibility and tr...
Guardado en:
Autores principales: | Haran, N.S., Fenucci, J.L. |
---|---|
Formato: | JOUR |
Lenguaje: | English |
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/20.500.12110/paper_0792156X_v60_n1_p13_Haran |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Effects of lecithin on cholesterol digestibility in the prawn, Artemesia longinaris (Crustacea, Penaeidae)
Publicado: (2008) -
Análisis estadístico del dimorfismo sexual de artemesía longinaris : camarón /
por: Saravia, José, 1959-
Publicado: (2007) -
Ciliados (Protista: ciliophora) en branquias de Artemesia longinaris y Pleoticus muelleri (Crustacea decapoda)
por: Martorelli, Sergio Roberto, et al.
Publicado: (1998) -
Camarones y especies afines /
por: Boschi, Enrique E., 1928- -
De novo assembly and transcriptome characterization of the freshwater prawn Palaemonetes argentinus: Implications for a detoxification response
por: García, Carlos Fernando, et al.
Publicado: (2018)