Effect of osmotic dehydration on the quality of air-dried Porphyra
Osmosis with a solution of NaCl and sucrose to depress the water activity (aw) to 0.970 and the pH to 3.0 was assayed as a pretreatment to air-drying of red seaweeds (Porphyra columbina Montagne). Air-drying was performed at 30°C and 14% relative humidity. Process characteristics, color, flow patter...
Guardado en:
Autores principales: | Rojas, Ana María Luisa, Campos, Carmen Adriana, Gerschenson, Lía Noemí |
---|---|
Publicado: |
2003
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bibliotecadigital.exactas.uba.ar/collection/paper/document/paper_00236438_v36_n4_p415_ValenciaRodriguez http://hdl.handle.net/20.500.12110/paper_00236438_v36_n4_p415_ValenciaRodriguez |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Effect of osmotic dehydration on the quality of air-dried Porphyra
por: Valencia Rodriguez, T., et al. -
Evaluación Microbiológica del Alga Comestible Porphyra Columbina, Montagne, de la Costa Patagónica Argentina
por: Estevao Belchior, Silvia, et al.
Publicado: (2005) -
Calidad proteica de fideos complementados con harina de Porphyra columbina, alga de la Patagonia argentina
por: Garrido, Betiana, et al.
Publicado: (2020) -
Calidad proteica de fideos complementados con harina de Porphyra columbina, alga de la Patagonia argentina
por: Garrido, Betiana, et al.
Publicado: (2020) -
Calidad de cocción de fideos funcionales con algas
por: Monzón, Mariana, et al.
Publicado: (2019)