Andía, V. A. U. N. d. S. C. d. H. F. d. C. B. L. d. M. I. y. d. A., Quijano, V. P. U. N. d. S. C. d. H. F. d. C. A. L. d. E. N., & Peña, G. R. U. N. d. S. C. d. H. F. d. C. A. L. d. E. N. (2022). Lactic acid microorganisms and yeasts as a supplement in fattening rations for cuyes (Cavia porcellus) Ayacucho, Peru. Universidad Nacional del Nordeste.
Cita Chicago Style (17a ed.)Andía, V. A.; Universidad Nacional de San Cristóbal de Huamanga. Facultad de Ciencias Biológicas. Laboratorio de Microbiología Industrial y de Alimentos, V. P.; Universidad Nacional de San Cristóbal de Huamanga. Facultad de Ciencias Agrarias. Laboratorio de Evaluación Nutricional Quijano, y G. R.; Universidad Nacional de San Cristóbal de Huamanga. Facultad de Ciencias Agrarias. Laboratorio de Evaluación Nutricional Peña. Lactic Acid Microorganisms and Yeasts as a Supplement in Fattening Rations for Cuyes (Cavia Porcellus) Ayacucho, Peru. Universidad Nacional del Nordeste, 2022.
Cita MLA (8a ed.)Andía, V. A.; Universidad Nacional de San Cristóbal de Huamanga. Facultad de Ciencias Biológicas. Laboratorio de Microbiología Industrial y de Alimentos, et al. Lactic Acid Microorganisms and Yeasts as a Supplement in Fattening Rations for Cuyes (Cavia Porcellus) Ayacucho, Peru. Universidad Nacional del Nordeste, 2022.