Flow behavior and syneresis of ball milled rice starch and their correlations with starch structure
Guardado en:
Autores principales: | González, Luciana C., Loubes, Maria A., Bertotto, María M., Baeza, Rosa, Tolaba, Marcela P. |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Elsevier
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/13859 |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Starch in food : structure, function and applications /
por: Eliasson, Ann Charlotte
Publicado: (2004) -
Effect of ball milling energy on rheological and thermal properties of amaranth flour
por: Roa, Diego F., et al.
Publicado: (2019) -
Starch and its derivatives
por: Radley, J. A.
Publicado: (1943) -
Starch and its derivates
por: Radley, J. A.
Publicado: (1953) -
Modeling starch gelatinization kinetics of milled rice flour
por: Tolaba, Marcela Patricia
Publicado: (2000)