Coffee specialization in Costa Rica: local overview of international coffee markets
The progressive opening of the world economy in recent decades has contributed to accentuate a geographic division between low value added exporting countries and those that export high value added. Coffee is an emblematic case of this international division of labor, not only because developing cou...
Guardado en:
Autores principales: | Pérez Magaña, Cristóbal, Montiel Hernández, Enrique |
---|---|
Formato: | Artículo publishedVersion |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Instituto de Geografía "Romualdo Ardissone", UBA
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://revistascientificas.filo.uba.ar/index.php/RPS/article/view/9971 http://repositoriouba.sisbi.uba.ar/gsdl/cgi-bin/library.cgi?a=d&c=puntosur&d=9971_oai |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Coffee specialization in Costa Rica: local overview of international coffee markets
por: Pérez Magaña, Cristóbal, et al.
Publicado: (2021) -
Territorio de coyotes, agroecosistemas y cambio tecnológico en una región cafetalera de Costa Rica
por: Picado Umaña, Wilson, et al.
Publicado: (2012) -
Plantas, fertilizantes y transición energética en la caficultura contemporánea de Costa Rica. Bases para una discusión
por: López López, Maximiliano, et al.
Publicado: (2013) -
Historia agrícola de Costa Rica /
por: Saenz Maroto, Alberto
Publicado: (1970) -
COSTA Rica hacia el 2000 : desafios y opciones /
por: Barahona, Francisco
Publicado: (1988)