Is it possible measure reducing sugar in wines by Fehling Causse Bonnans method, without using neutral lead acetate?
The Argentine official method to determine the content of reducing sugars in musts and wines is the Causse Bonnans Fehling method. This method requires a sampletreatment to obtain a decolorized and clear solution. Activated charcoal and lead acetate are used for this procedure. The effects of lead p...
Guardado en:
Autores principales: | Cobos, David, Germano, Laura, Malovini, Emiliano, Paladino, Silvia |
---|---|
Formato: | Artículo revista |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Facultad de Ciencias Agrarias-UNCuyo
2017
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://revistas.uncu.edu.ar/ojs3/index.php/RFCA/article/view/3130 |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
¿Es posible determinar azúcares reductores en vinos por el método Fehling Causse Bonnans, sin utilizar acetato neutro de plomo?
por: Cobos, David, et al.
Publicado: (2017) -
Guia practica para análisis de mostos y vinos.
por: Robello, Luis Enrique -
Cos Causse : tiempo y poesía /
por: Ruiz Miyares, Oscar, 1953-
Publicado: (1988) -
Persistencia del Organicismo /
por: Waisman, Marina -
Persistencia del Organicismo /
por: Waisman, Marina