Allocati, P. A., Cabona, E. M., Puhl, L. E., & González, J. H. Impacto del proceso de pasteurización sobre el contenido de isómeros conjugados del ácido linoleico [CLA] en leche cruda bovina [Comunicación]. Impact of the pasteurization process on the conjugated linoleic acid [CLA] content in bovine raw milk [Communication].
Cita Chicago Style (17a ed.)Allocati, Patricia Andrea, Ezequiel Martín Cabona, Laura Elena Puhl, y J. H. González. Impacto Del Proceso De Pasteurización Sobre El Contenido De Isómeros Conjugados Del ácido Linoleico [CLA] En Leche Cruda Bovina [Comunicación]. Impact of the Pasteurization Process on the Conjugated Linoleic Acid [CLA] Content in Bovine Raw Milk [Communication].
Cita MLA (8a ed.)Allocati, Patricia Andrea, et al. Impacto Del Proceso De Pasteurización Sobre El Contenido De Isómeros Conjugados Del ácido Linoleico [CLA] En Leche Cruda Bovina [Comunicación]. Impact of the Pasteurization Process on the Conjugated Linoleic Acid [CLA] Content in Bovine Raw Milk [Communication].